


1 / 48
Stockey restoranında ızgara spesiyalitelerinin ve Alman mutfağının tadını çıkar, barda içecekler de mevcut.
DDR, BVB futbolu veya Winnetou gibi sanat eserleri ve temalarla her biri benzersiz bir hikaye anlatan, ayrı ayrı dekore edilmiş odaları keşfet.
Otelin kendi bovling salonunda eğlence ve rahatlama için eşsiz bir özellik olan keyifli bir akşam geçir.
Yaklaşık 5 dakikalık yürüme mesafesindeki Lippepark'ı keşfet, koşu veya keyifli yürüyüşler için ideal bir yer.
Çocuklar için bir oyun alanı ve aileler için sıcak bir atmosferden faydalanarak her yaştan misafir için keyifli bir konaklama geçir.
Retro - Art - Hotel Lünen ile olan mesafe
Lünen:0.8 km
Dortmund Airport:12.5 km
Vischering Castle:18.9 km
Hayır, Retro - Art - Hotel Lünen havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Retro - Art - Hotel Lünen evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Retro - Art - Hotel Lünen misafirler için Engelli otoparkı sunmaktadır.
Retro - Art - Hotel Lünen için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Retro - Art - Hotel Lünen, Dortmunder Str. 10, 44536, Lünen, Almanya adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.