Sizin için harika otel fırsatlarını karşılaştırıyoruz...

Otel Matiz Türkbükü (Göltürkbükü, Türkiye)

Otel Matiz Türkbükü (Göltürkbükü, Türkiye)

Matiz Türkbükü hakkında

HAKKIMIZDA Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Türkbükü’nde 1986 yılında inşa edilmiş bu eski Bodrum evinin odalarını seneler sonra yenilerken aklımızda Türkbükü’nün eski ruhunu yaşatacak bir yer yaratmak vardı. Bolca zaman ve emek harcandıktan sonra bu ev, mahremiyetine düşkün olanların, rahat ve huzurlu bir tatil yapmak isteyenlerin ağaçlar altında şekerleme yaptığı, hamakta kitap okuduğu, bahçesinden ayrılmak istemediği keyifli bir yere dönüştü. ODALAR Odaları Small, Medium ve Large diye ayırdık. Farklı genişlikteki beş odanın dördünde klima, birinde tavan vantilatörü bulunuyor. Tüm odalar double yataklıdır, oda ve yatak hakkında bilgiyi “odalar” butonuna basarak alabilirsiniz. Fiyatlara kahvaltı dahil. Müsaitlik ve odalar hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizi arayın. Not: Ön cepheye bakan üç odada “doğal klima” yani doğal serinlik ve esinti var bu nedenle yazın ortasında bile bazı geceler klima çalıştırmadan uyumak mümkün. Odalarda bızdolabı ve televizyon bulunmaz. BAHÇE Geniş bahçemizde çalışma, okuma, uyuma köşelerimizden birini seçebilirsiniz. Çalışmak isterseniz bahçede internet bağlantımız var ama ağaç gölgelerinde öğlen uykularını da şiddetle tavsiye ederiz. Kahvaltı, öğlen, akşam yemeği ve aparatifleri bahçe mutfak/bar’ımızda hazırlıyoruz. Dilerseniz arka bahçedeki sebze tarlamızdan salatanız için malzeme toplayabilirsiniz. Not: Gece hamakta uyumak serbesttir, ancak gece çiy yapabilir. YEMEK Akşam yemekleri için günlük taze ürünlerle hazırlanan zeytinyağlı meze çeşitleri, salatalar ve isteğe bağlı ana yemek seçenekleri hazırlanır. Lokal balıkçılardan temin edilen taze deniz ürünleri başta gelmek üzere tüm ana yemekler taze pişirilerek servis edilmektedir. Grup konaklamalarında menüler önceden kararlaştırılır, her zevke göre etobur yada vejeteryan menüler hazırlanır. Kullanılan malzemeler Aydın’ın Bozdoğan ilçesinden haftalık temin edilir. Büyük bölümü üreticiden satın alınır. Mutfağımızda konservelenmiş ürün kullanılmaz. LOKASYON & ULAŞIM Türkbükü sahiline yürüyerek 10 dakikada ulaşabilirsiniz. Gölköy’e ise yürüme mesafesi 15 dakikadır. Denize girmek için uygun mekanlara, yakın koylara ve merkeze (Bodrum) kolay ulaşım için lütfen bize danışın. Matiz Milas/Bodrum Havaalanı’ndan yaklaşık 45km uzaklıktadır. Taksi veya Muttaş / Havaş servislerini kullanarak Torba kavşağına veya Bodrum merkeze ulaşabilirsiniz. Torba kavşağından ücretsiz karşılama yapmaktayız. Matiz Bodrum Merkez’den 20km uzaklıktadır. Türkbükü-Bodrum arasında çalışan belediye minibüs ve dolmuşlar tarifeli şekilde hizmet vermektedir. Minibüs ve dolmuş seferleri ve taksi durakları hakkında bilgi için lütfen bize ulaşın. Her yöne ücretli transfer servisimiz mevcuttur.

En İyi Özellikler

  • Lobide Wi-Fi
  • Ücretsiz kablosuz internet
  • Havuz(Kullanım dışı)
  • Spa(Kullanım dışı)
  • Otopark
  • Evcil hayvan kabul edilir
  • Klima
  • Restoran(Kullanım dışı)
  • Otel Barı
  • Spor Salonu(Kullanım dışı)

Tüm özellikler

Konaklama yerinin özellikleri
  1. Otopark
  2. Teras
  3. Bagaj Servisi
  4. Evcil hayvanlara izin verilir
Oda özellikleri
  1. Duş
  2. Saç kurutma makinası
  3. Klima
  4. Wi-Fi

Giriş / Çıkış

  1. Giriş: 13:00
  2. Çıkış: 12:00

İletişim

Menemene Mevkii, Çamtepe Caddesi, Numara: 33 , 48483 , Göltürkbükü , Türkiye
Telefon: +90 5363525803 | 

Matiz Türkbükü ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

  • Matiz Türkbükü'de bir havuz alanı var mı?

    Hayır, Matiz Türkbükü havuz alanı sunmuyor.

  • Matiz Türkbükü'de evcil hayvanlara izin veriliyor mu?

    Evet, Matiz Türkbükü'in oda tipine veya mevcudiyete bağlı olarak değişebilen bir evcil hayvan politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen otelle doğrudan iletişime geçin.

  • Matiz Türkbükü'de otopark mevcut mu?

    Evet, Matiz Türkbükü misafirler için Otopark sunmaktadır.

  • Matiz Türkbükü'de giriş ve çıkış saatleri ne zaman?

    Matiz Türkbükü için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.

  • Matiz Türkbükü nerede bulunuyor?

    Matiz Türkbükü, Menemene Mevkii, Çamtepe Caddesi, Numara: 33, 48483, Göltürkbükü, Türkiye adresinde bulunuyor.