


1 / 67
Soto de Luiña'da dinlen, yeşil dağ manzaraları ve sahile kolay erişim sunan huzurlu bir Asturya köyü burası.
Tesis bünyesindeki alakart restoranda geleneksel Asturya gastronomisinin tadını çıkar, yerel ürünler ve taze Kantabria balıkları konusunda uzmanlaşmış bu yerde kahvaltı, öğle ve akşam yemeği seçenekleri bulabilirsin.
Dönüştürülmüş çatı katı alanlarında kendine özgü konaklama birimlerini keşfet, bu odalarda büyüleyici eğimli tavanlar ve çatı pencerelerinden gelen doğal ışık seni bekliyor.
Otelin güzel bahçesinde ve terasında dinlen, buralar rahatlamak ve açık havada yemek yemek için huzurlu alanlar sunuyor.
Sadece 2 km uzaklıkta bulunan, ince altın kumlu ve çakıllı, pitoresk kabuk şeklindeki San Pedro de la Ribera Plajı'na kolayca ulaşabilirsin.
Otelin davetkar kütüphanesinde veya ortak salon alanında dinlen, burada ücretsiz Wi-Fi, bir internet terminali ve çeşitli masa oyunları ile DVD'ler mevcut.
Doğrudan Camino de Santiago (Aziz James Yolu) üzerinde konaklama deneyimi yaşa, hacı kimliği olanlar için özel fiyatlar sunuluyor.
Bu otel, çiftler, gezginler ve yalnız seyahat edenler için eşsiz ve dinlendirici bir kaçamak sunan büyüleyici ve sakin, tarihi bir sığınaktır. Merkezi konumu, yerel cazibe merkezlerini keşfetmek için mükemmel erişilebilirlik sağlar ve özellikle Camino'yu geçenler için elverişlidir. Tesis, zengin tarihi karakteri ve terzi atölyesi olarak geçmişinin hikayesiyle dekorasyonunda belirginleşen eşsiz cazibesiyle öne çıkıyor. Konuklar, personelin özenli ve samimi hizmetini ve özellikle lezzetli Camino menüsü olmak üzere olağanüstü kahvaltı ve akşam yemeği seçeneklerini sürekli olarak övüyorlar. Gerçekten sakin bir deneyim için, keşif dolu bir günün ardından dinlenmek üzere küvetli bir oda talep etmeyi düşünebilirsiniz.
Casa Vieja del Sastre ile olan mesafe
Cudillero:6.8 km
Asturias Airport:15.8 km
Hayır, Casa Vieja del Sastre havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Casa Vieja del Sastre evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Casa Vieja del Sastre misafirler için Otopark sunmaktadır.
Casa Vieja del Sastre için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Casa Vieja del Sastre, Bo. Los Quintos, 1, 33156, Cudillero, İspanya adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.