


1 / 31
Her biri farklı bir dokunuş ve benzersiz bir ambiyans sunan altı ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde dinlenebilirsin.
UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki Mompox'u keşfedebilirsin, otel Magdalena Nehri ve ana meydana sadece birkaç adım uzaklıkta merkezi bir konumda bulunuyor.
Her gün değişen, taze hazırlanmış yerel geleneksel yemeklerle dolu lezzetli ve çeşitli bir kahvaltının tadını çıkarabilirsin.
Otel sahibinin şehrin tarihi ve 200 yıldır bu eve sahip olan ailesi hakkındaki kapsamlı bilgisi ve hikayelerinden faydalanabilirsin.
CASA SINNING-año1637 ile olan mesafe
Santa Cruz de Mompox:0.4 km
Rafael Nuñez International Airport:179.4 km
Evet, CASA SINNING-año1637 şunları sunuyor: 2 havuz alanları.
Hayır, CASA SINNING-año1637 evcil hayvan kabul etmemektedir.
Hayır, CASA SINNING-año1637 otopark hizmeti sunmamaktadır.
CASA SINNING-año1637 için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
CASA SINNING-año1637, Calle 17a, número 1a-39, 132560, Santa Cruz de Mompox, Kolombiya adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.