


1 / 5
Otelin çeşitli noktalarından, özellikle de bazı odalardan ve doğal çevreden muhteşem deniz manzaralarının keyfini çıkarabilirsin.
Sakin bahçe ortamında serinletici bir kaçış sunan davetkar mevsimlik açık havuzda rahatlayabilirsin.
Taze malzemelerle ve zengin açık büfe kahvaltıyla hazırlanan, otel sahibinin eşi tarafından yapılan otantik, bol ve çeşitli yerel yemeklerin tadına bakabilirsin.
Otele sadece 400 metre mesafedeki Maronti Plajı'na kolayca ulaşabilir, deniz kenarında dinlenmenin tadını çıkarabilirsin.
Tilde ailesinin kişisel olarak işlettiği otelde samimi bir sıcaklık ve kişiselleştirilmiş hizmetle karşılaşacaksın. İhtiyaçlarınla özel olarak ilgileniyorlar.
Casa La Vigna ile olan mesafe
Sant' Angelo d'Ischia:0.3 km
Remains Of The Temple Of Sun:6.9 km
Cathedral Of The Assunta:6.9 km
Naples International Airport:39 km
Evet, Casa La Vigna şunları sunuyor: 2 havuz alanları.
Evet, Casa La Vigna'in oda tipine veya mevcudiyete bağlı olarak değişebilen bir evcil hayvan politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen otelle doğrudan iletişime geçin.
Hayır, Casa La Vigna otopark hizmeti sunmamaktadır.
Casa La Vigna, Via Quadro, 23, 80070, Sant' Angelo d'Ischia, İtalya adresinde bulunuyor.
Casa La Vigna'e yakın çevrede şu popüler cazibe merkezleri bulunmaktadır: Napoli Merkez Tren İstasyonu, Chiaia, Sorrento Limanı, La Piazzetta Capri Adası, Napoli Limanı, Via Toledo, Lago Patria, Marina Grande.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.