


1 / 38
Bahçe manzarasının tadını çıkarabileceğin, balkona veya mobilyalı çatı terasına erişimle açık havada dinlenmenin keyfini çıkarabilirsin.
Paleis Het Loo ve Theater & Congres Orpheus gibi popüler yerleri yürüyerek veya bisikletle kolayca keşfedebilirsin.
Sıcak bir atmosferde, genellikle klasik müzik eşliğinde, kişisel ilgiyle sunulan taze hazırlanmış kahvaltının tadını çıkarabilirsin.
Charles Dickens dönemini anımsatan, modern konforlarla harmanlanmış büyüleyici bir 19. yüzyıl atmosferine kendini kaptırabilirsin.
Bu otel, eşsiz ve huzurlu bir kaçış arayan çiftler ve gezginler için mükemmel, sakin ve tarihi bir sığınaktır. Sakin ve büyüleyici bir mahallede yer alan otel, şehir merkezine ve Paleis 't Loo gibi kültürel mekanlara kolay erişim imkanı sunmaktadır. Tesisin kendine özgü Viktorya dönemi tarzı, konforlu yataklar ve otantik dekorasyona sahip büyüleyici odalarına da yansımıştır. Konuklar, özenli ve güler yüzlü hizmeti sürekli olarak överken, zengin ve lezzetli kahvaltı özellikle dikkat çekmektedir. Gerçekten eşsiz bir deneyim için, özel veya ortak bir terasa açılan Fransız kapılı bir oda rezervasyonu yapmayı düşünebilirsiniz.
Hotel Pegasus ile olan mesafe
Apeldoorn:1.8 km
Airport Weeze:70.1 km
Hayır, Hotel Pegasus havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Hotel Pegasus evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Hotel Pegasus misafirler için Otopark sunmaktadır.
Hotel Pegasus için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Hotel Pegasus, Soerenseweg 17, 7314CA, Apeldoorn, Hollanda adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.