


1 / 26
Tesisin konumundan Wadden Denizi'ne ve Obereversand deniz fenerine sadece beş dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsin.
Yerel tavsiyeler ve isteklerin konusunda sana yardımcı olan, aile tarafından işletilen ekibin sunduğu kişiselleştirilmiş hizmeti deneyimleyebilirsin.
Tesisteki misafir odaları veya daireler özel balkon seçeneği sunmuyor.
Konaklaman boyunca e-bisiklet bataryalarını şarj edebileceğin, kilitlenebilir ve güvenli bisiklet garajından faydalanabilirsin.
Kendi yemeğini hazırlayabileceğin özel bir mutfağa ve oturma alanına sahip olmak için bir daire veya kır evi tercih edebilirsin.
Misafir odalarında sıcaklık kontrolü için klima sistemi bulunmuyor.
Deichhotel Grube ile olan mesafe
Dorum:6.4 km
Bremen Airport:79 km
Hayır, Deichhotel Grube havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Deichhotel Grube evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Deichhotel Grube misafirler için Otopark sunmaktadır.
Deichhotel Grube için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Deichhotel Grube, Am Neuen Deich 2, 27639, Dorum, Almanya adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.