


1 / 31
Mevsimlik açık yüzme havuzunda dinlenebilir, çevredeki bahçe ve dağ manzaraları eşliğinde serinletici bir kaçış yaşayabilirsin.
José Maria da Fonseca ve Quinta da Bacalhôa gibi tarihi şarap imalathanelerine kolayca ulaşarak Azeitão'nun ünlü şarap bölgesini keşfedebilirsin.
Tertemiz plajlar, yürüyüş parkurları ve pitoresk manzaralar sunan büyüleyici Arrábida Doğa Parkı'nı keşfedebilirsin.
Yerel yapım ekmekler ve sahibinin portakal ağaçlarından elde edilen ev yapımı portakal marmelatı ile harika bir kahvaltının tadını çıkarabilirsin.
Ünlü Azeitão peyniri ve geleneksel tortas de Azeitão dahil olmak üzere yerel gastronomik lezzetlerin tadını çıkarabilirsin.
Samimi ortak salon alanında rahatlayabilir, sosyalleşmek veya sakin bir zaman geçirmek için konforlu bir alan bulabilirsin.
Dona Ana ile gerçek Portekiz misafirperverliğini deneyimleyebilirsin. O, rahat ve dinlendirici bir konaklama sağlamak için seni evinde hissettirecek samimi bir ev sahibi.
A Casa do Lagar ile olan mesafe
Azeitão:2.3 km
Lisbon Airport:29.1 km
Evet, A Casa do Lagar şunları sunuyor: 2 havuz alanları.
Hayır, A Casa do Lagar evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, A Casa do Lagar misafirler için Otopark, Engelli otoparkı sunmaktadır.
A Casa do Lagar için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
A Casa do Lagar, R. do Lagar 12, 2925-701, Azeitão, Portekiz adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.