Eski Pentridge Hapishanesi'nin B Bölümü'nde yer alan ve orijinal hücrelerin birleştirilmesiyle oluşturulan süitlerde tarihi bir konaklama deneyimi yaşayabilirsin.
Otel bünyesinde düzenlenen rehberli H Bölümü hücre bloğu turlarına katılarak alanın tarihini keşfedebilirsin.
Otel bünyesindeki yeme içme alanları, özellikle pazartesi ve salı günleri olmak üzere kısıtlı çalışma saatlerine sahip olabilir.
Otel bünyesindeki yeraltı dinlenme havuzunda, özel banyo ritüellerinin keyfini çıkarabileceğin sakin bir ortam seni bekliyor.
Otel bünyesinde bulunan North & Common bistrosunda yemek yiyebilir veya Olivine şarap barında farklı şarapları deneyebilirsin.
Orijinal hapishane hücrelerinden dönüştürülen odalar kısıtlı bir alana sahiptir. Yataklar duvar kenarında olduğundan, yataktan çıkmak için yanındaki kişinin üzerinden geçmen gerekebilir.
Süitlerde bulunan küçük orijinal hücre pencereleri, yaşam alanlarına giren doğal gün ışığını önemli ölçüde kısıtlamaktadır.
Bu otel, miras ve modern konforun yenilikçi bir karışımını arayan lüks seyahat edenler ve gezginler için mükemmel, gerçekten eşsiz ve tarihi bir deneyim sunuyor. Tesis, Pentridge kompleksi içinde elverişli bir konuma sahip olup, kuzey banliyölerine ve yerel olanaklara mükemmel erişim sağlamaktadır. Konuklar, inanılmaz yer altı yüzme havuzunun ve eski hücrelerden ustaca dönüştürülmüş bir spor salonunun keyfini çıkarabilirler. North & Common'daki son derece lezzetli yemek deneyimlerini ve samimi Olivine şarap barını tamamlayan personel, güler yüzlü ve profesyonel hizmetleriyle sürekli övgü almaktadır. Unutulmaz bir konaklama için, eski hapishane hücrelerini lüks konaklama birimlerine dönüştüren ve farklı bir atmosfer sunan bir oda ayırtmayı düşünebilirsiniz.
The Interlude ile olan mesafe
Coburg:0.6 km
Royal Exhibition Building:7.5 km
Melbourne:8.6 km
Marvel Stadium:9 km
Melbourne Cricket Ground:9.2 km
Margaret Court Arena:9.3 km
Rod Laver Arena:9.4 km
National Gallery of Victoria:9.5 km
John Cain Arena:9.6 km
Crown Melbourne:9.6 km
AAMI Park:9.8 km
Melbourne Airport:14.2 km
Evet, The Interlude şunları sunuyor: 1 havuz alanı.
Hayır, The Interlude evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, The Interlude misafirler için Otopark, Engelli otoparkı sunmaktadır.
The Interlude için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
The Interlude, 1 Pentridge Blvd, 3058, Melbourne, Avustralya adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.