Birden çok siteden otel fiyatları karşılaştırılıyor

Otel The Fabric Lounge (Fethiye, Türkiye)

Otel The Fabric Lounge (Fethiye, Türkiye)

The Fabric Lounge hakkında

Eski Bir Söz Vardır : “Tatil için geldik, öyle sevdik ki geri dönemedik.” İşte o sözde bahsi geçen yer burası. Yıllar boyunca misafir olarak geldiğimiz Kabak Koyu’nda müziğin en iyi tonunu, doğanın huzurunu, lezzetli yiyeceklerin kokusunu bir araya getirip The Fabric Lounge’u kurduk. Çünkü bizim kumaşımız iyi :) Öyle bir kumaş ki bu, onda tatil klişelerine kapılmak yok. Her sezon kıran kırana geçen şezlong mücadelesinin bir parçası olmak yok. Fizik kurallarını zorlayan açık büfe kahvaltı taktiklerine yer yok. Metropol hayatından kalma alışkanlıklarla dört duvar arasında geçip giden bir tatil yapmak yok. Jet ski veya muz üzerinde verilmiş pozları saymıyoruz bile. Evet onlar da yok. Peki The Fabric Lounge'da neler var? Bungalow evler : Kabak Koyu’nun en iddialı doğa ve deniz manzaralarından birine sahip, 10 adet ahşap Bungalow evden oluşan bir butik otelde konaklamanın keyfini sürmek var. Restaurant : The Fabric Restaurant’ın birbirinden lezzetli yemeklerinden oluşan A’La Carte menüsünün tadını çıkarmak var. Bar & Event Hall : The Fabric Bar’ın muhteşem manzarası eşliğinde birbirinden lezzetli kokteylleri yudumlarken günbatımında sohbet etmeyi deneyimlemek, sanatçı performanslarını dinleyerek dans etmek var. El değmemiş bir doğa : Kabak Vadisi’nin eşsiz doğasına, alabildiğine yeşile maruz kalmak ve yöreye özgü sandal, ardıç, keçiboynuzu ve kızılçam ağaçları arasında hamakta uzanıp kitap okumak var. Mavi Mağara : Ender rastlanan bir jeolojik yapıya sahip olan Mavi Mağara’nın turkuaz sularından içeriye doğru sessizce süzülmek var. Orman manzarası : Her sabah kuş sesleriyle dolu, yemyeşil ve göz kamaştırıcı bir orman manzarasına karşı uyanmak var. Gökyüzü : Geceleri Kabak Vadisi’ni aydınlatan Samanyolu’nun hiç olmadığı kadar yakın ve parlak ışıklarından büyülenmek ve yıldızların altında dalgaların sesleri eşliğinde dans etmek var. Kekik ve Adaçayı : Onlarca türden kekiği ve adaçayını Kabak Vadisi’nin yemyeşil, verimli tepelerinde dalından tek tek toplamak var. Aladere Şelaleleri : Kendimizi Temmuz’un kavurucu sıcaklarından Aladere Şelaleri’nin oluşturduğu doğal yüzme havuzlarının içilebilir serin sularına bırakmak var. Likya Yolu : Antik uygarlıkların kalıntılarıyla çevrili olan, dünyanın en iyi yürüyüş parkurlarından biri olarak kabul edilen 3000 yıllık Likya Yolu’nda yürüyüş yapmak var.

En İyi Özellikler

  • Lobide Wi-Fi
  • Ücretsiz kablosuz internet
  • Havuz(Kullanım dışı)
  • Spa(Kullanım dışı)
  • Otopark(Kullanım dışı)
  • Evcil hayvan kabul edilir
  • Klima
  • Restoran
  • Otel Barı
  • Spor Salonu(Kullanım dışı)

Tüm özellikler

Konaklama yerinin özellikleri
  1. Gece Kulübü
  2. Giriş Salonu/lobi
  3. Teras
  4. Evcil hayvanlara izin verilir
Sağlık / Spa
  1. Masaj
Oda özellikleri
  1. Balkon
  2. Duş
  3. Açılabilir pencere
  4. Saç kurutma makinası

Giriş / Çıkış

  1. Giriş: 14:00
  2. Çıkış: 11:00

İletişim

Uzunyurt Mahallesi, Kabak Sokak, No:70 , 48300 , Fethiye , Türkiye
Telefon: +90 2526421170 | 

The Fabric Lounge ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

  • The Fabric Lounge'de bir havuz alanı var mı?

    Hayır, The Fabric Lounge havuz alanı sunmuyor.

  • The Fabric Lounge'de evcil hayvanlara izin veriliyor mu?

    Evet, The Fabric Lounge'in oda tipine veya mevcudiyete bağlı olarak değişebilen bir evcil hayvan politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen otelle doğrudan iletişime geçin.

  • The Fabric Lounge'de otopark mevcut mu?

    Hayır, The Fabric Lounge otopark hizmeti sunmamaktadır.

  • The Fabric Lounge'de giriş ve çıkış saatleri ne zaman?

    The Fabric Lounge için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.

  • The Fabric Lounge nerede bulunuyor?

    The Fabric Lounge, Uzunyurt Mahallesi, Kabak Sokak, No:70, 48300, Fethiye, Türkiye adresinde bulunuyor.