
1 / 1
Hareketli atmosferi ve geniş Cantabria ve Asturias hamur işi çeşitleriyle ünlü Royal III - La Casa Azul adlı yol kenarı restoranını deneyimle.
Her yaştan misafir için uygun, konforlu odalar ve olanaklar sunan, aile konaklamaları için samimi bir ortam keşfet.
24 km uzaklıktaki Llanes ve 28 km uzaklıktaki Potes gibi yakın kasabaları keşfet, yürüyüş, kano ve ata binme fırsatları bulabilirsin.
A8 otoyolunun 269 numaralı çıkışında stratejik bir konumdan yararlan, Asturias ve Cantabria arasındaki seyahatler için ideal bir nokta.
Royal Iii ile olan mesafe
Val de San Vicente:1.7 km
Santander Airport:52.2 km
Hayır, Royal Iii havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Royal Iii evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Royal Iii misafirler için Otopark sunmaktadır.
Royal Iii, SALIDA AUTOVIA A8- Nº 269 LOS TANAGOS, 39548, Val de San Vicente, İspanya adresinde bulunuyor.
Royal Iii'e yakın çevrede şu popüler cazibe merkezleri bulunmaktadır: de Comillas.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.