
1 / 1
Her gün 09:30 ile 19:30 saatleri arasında kullanabileceğin açık sonsuzluk havuzunda günün yorgunluğunu atabilirsin.
Ogliastro Marina ve Case del Conte plajlarına sadece 5 dakikalık bir sürüşle ulaşabilirsin.
Kahvaltı verandasinda sigara içilmesine izin veriliyor, bu durum diğer misafirlerin yemek deneyimini etkileyebilir.
Tesiste engelli misafirler için özel olarak tasarlanmış alanlardan ve geniş aile odalarından yararlanabilirsin.
Güne, verandada servis edilen ev yapımı kekler, reçeller ve yöresel meyvelerin yer aldığı alakart bir kahvaltıyla başlayabilirsin.
Konaklaman boyunca ihtiyaç duyduğun her an resepsiyonla iletişime geçebilirsin.
Bazı banyolarda kişisel bakım ürünlerini koyabileceğin raf üniteleri bulunmuyor.
L'Antica Passolara ile olan mesafe
Montecorice:2.2 km
Archaeological Site Of Elea-Velia:18.8 km
Naples International Airport:91.1 km
Evet, L'Antica Passolara şunları sunuyor: 2 havuz alanları.
Evet, L'Antica Passolara'in oda tipine veya mevcudiyete bağlı olarak değişebilen bir evcil hayvan politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen otelle doğrudan iletişime geçin.
Evet, L'Antica Passolara misafirler için Otopark, Engelli otoparkı sunmaktadır.
L'Antica Passolara, Via San Giovanni Alto 36, 84040, Montecorice, İtalya adresinde bulunuyor.
L'Antica Passolara'e yakın çevrede şu popüler cazibe merkezleri bulunmaktadır: Baia del Buondormire - La Marinella, Marina Piccola.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.