


1 / 64
Nehir manzaralı bir oda seçerek Rhône Nehri'ne ve Marc Seguin yaya köprüsüne karşı konaklamanın keyfini çıkarabilirsin.
Nehir kıyısındaki bu tesisten şehir merkezine, yerel restoranlara ve Cité du Chocolat'ya yürüyerek ulaşabilirsin.
Tesis bünyesindeki otopark sınırlıdır ve önceden rezervasyon gerektirir, ancak 100 metre mesafede ücretsiz halka açık otopark bulabilirsin.
Konaklaman boyunca aile tarafından işletilen yönetim ekibinden yerel tavsiyeler alabilir ve destek isteyebilirsin.
Elektrikli modeller için şarj noktaları da bulunan tesis bünyesindeki garajda bisikletlerini güvenle saklayabilirsin.
Kahvaltı salonunda her gün servis edilen ev yapımı kek, yoğurt ve hamur işi çeşitlerini deneyebilirsin.
Odalar, sana ayrılan birime bağlı olarak modern ve yenilenmiş iç mekanlar ile daha eski ve klasik dekorasyonun bir karışımını sunar.
Otel resepsiyonu her gün 12:00 ile 14:00 saatleri arasında kapalı olduğundan, geliş ve gidiş saatlerini buna göre planlaman gerekir.
Bu otel, gezginlere, çiftlere ve bütçe dostu seyahat edenlere hitap eden, kişiselleştirilmiş ve konforlu bir konaklama sunan çok yönlü bir şehir merkezidir. Rhône Nehri kıyısındaki ideal konumu sayesinde eski şehre, mağazalara ve restoranlara kolayca yürüyerek ulaşılabilir ve birçok oda nehrin pitoresk manzarasına sahiptir. Tesiste bisikletler için güvenli bir garaj bulunmaktadır; bu, bölgeyi keşfetmek için oldukça değerli bir özelliktir. Konuklar, sıcakkanlı ve özenli personeli ve ev yapımı ürünlere ağırlık veren olağanüstü, çeşitli kahvaltıyı sürekli olarak övmektedir. En iyi deneyim için, modern mobilyalar ve konforlu yataklar sunan yakın zamanda yenilenmiş bir oda talep etmeyi düşünebilirsiniz.
Hôtel Le Château ile olan mesafe
Tournon-sur-Rhône:0.3 km
Hayır, Hôtel Le Château havuz alanı sunmuyor.
Evet, Hôtel Le Château'in oda tipine veya mevcudiyete bağlı olarak değişebilen bir evcil hayvan politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen otelle doğrudan iletişime geçin.
Hayır, Hôtel Le Château otopark hizmeti sunmamaktadır.
Hôtel Le Château için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Hôtel Le Château, 12 Quai Marc Seguin, 07300, Tournon-sur-Rhône, Fransa adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.