- Ücretsiz kablosuz internet
- Klima
- Restoran



1 / 59
Şehir merkezindeki konaklaman sırasında dinlenmek için açık hava güneşlenme terasını kullanabilirsin.
Şehir merkezindeki bu tesisten yürüyerek sadece iki dakikada antik Roma eseri Campanus Kemeri'ne ulaşabilirsin.
Odalar klima sistemi içermiyor.
Aix-les-Bains tren istasyonuna ve Centre des Congrès binasına 200 metre yürüyerek ulaşman mümkün.
Düz ekran televizyon, mini buzdolabı ve açık kirişler veya tuğla duvarlar gibi tasarım detayları içeren odalarda dinlenebilirsin.
Odalar üst katlarda yer alıyor ve binada asansör bulunmadığı için sadece merdivenle ulaşım sağlanıyor.
7 Rue Albert 1er zone piétonne, 73100, Aix-les-Bains, Fransa
Yaya bölgesinde merkezi konum
Şehir merkezindeki bu tesisten yürüyerek sadece iki dakikada antik Roma eseri Campanus Kemeri'ne ulaşabilirsin.
7 Rue Albert 1er zone piétonne, 73100, Aix-les-Bains, Fransa
Hayır, Hôtel de la Couronne havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Hôtel de la Couronne evcil hayvan kabul etmemektedir.
Hayır, Hôtel de la Couronne otopark hizmeti sunmamaktadır.
Hôtel de la Couronne için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Hôtel de la Couronne, 7 Rue Albert 1er zone piétonne, 73100, Aix-les-Bains, Fransa adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.