
1 / 1
Puy du Fou tema parkına ulaşmak için yaklaşık 25 kilometre araç sürmen yeterli.
Yerel fırın ürünlerinin bulunduğu kontinental kahvaltının tadını açık büfe olarak veya odanda çıkarabilirsin.
Odalar klimalı değil, ancak talep etmen durumunda taşınabilir vantilatörlerden yararlanabilirsin.
Saat 20:00'den sonraki varışlarında, sana verilen kodu kullanarak resepsiyon terminalinden oda anahtarlarını alabilirsin.
Otel girişine ulaşmak için Cholet tren istasyonunun hemen karşısından yürüyebilirsin.
Pencereleri açtığında yakındaki tren istasyonundan ve karayolu trafiğinden gelen sesler odaya girebilir.
Tesiste asansör bulunmuyor, bu nedenle üst katlara çıkmak için merdivenleri kullanman gerekecek.
Cit'Hôtel l'Europe - Cholet Gare ile olan mesafe
Cholet:1.1 km
Nantes Atlantique Airport:56.9 km
Hayır, Cit'Hôtel l'Europe - Cholet Gare havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Cit'Hôtel l'Europe - Cholet Gare evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Cit'Hôtel l'Europe - Cholet Gare misafirler için Otopark sunmaktadır.
Cit'Hôtel l'Europe - Cholet Gare için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Cit'Hôtel l'Europe - Cholet Gare, 15 Pl. du 77ème Régiment d'Infanterie, 49300, Cholet, Fransa adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.