


1 / 20
Merkezi konumdaki bu oda kahvaltı tesisinden Heraclea Minoa ve Scala dei Turchi gibi yakınlardaki yerleri ziyaret edebilirsin.
Yemek mekanları, plajlar ve kültürel alanlar için bilgili ev sahiplerinden doğrudan sana özel öneriler isteyebilirsin.
Tesis girişine kısa bir mesafede bulunan halka açık otopark alanlarını kullanabilirsin.
Binanın eski bir ahır olduğu dönemden kalma orijinal taş yemlikleri içeren, benzersiz bir tasarıma sahip konaklama birimlerini deneyimleyebilirsin.
Konaklaman boyunca 24 saat açık resepsiyon hizmetinden, bagaj muhafazasından ve tesis genelindeki ücretsiz wifi erişiminden faydalanabilirsin.
Tesis, araç manevrası yapmanın zor olabileceği dar sokaklara sahip bir kasabada yer alıyor.
Le Mangiatoie del Cavaliere ile olan mesafe
Montallegro:0.3 km
Palermo International Airport:90 km
Hayır, Le Mangiatoie del Cavaliere havuz alanı sunmuyor.
Evet, Le Mangiatoie del Cavaliere'in oda tipine veya mevcudiyete bağlı olarak değişebilen bir evcil hayvan politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen otelle doğrudan iletişime geçin.
Evet, Le Mangiatoie del Cavaliere misafirler için Otopark sunmaktadır.
Le Mangiatoie del Cavaliere için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Le Mangiatoie del Cavaliere, Via Piemonte, 18, 92010, Montallegro, İtalya adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.