


1 / 33
1873 yılında kurulan ve Japon İmparatorluk Ailesi de dahil olmak üzere seçkin konukları ağırlamış bu otelde köklü bir konaklama deneyimi yaşayabilirsin.
Bölgedeki en büyük özel banyolardan birinde rahatlayabilirsin. Bu devasa, kükürt kokulu küvet, lüks bir banyo keyfi için 15 kişiye kadar misafir ağırlayabilir.
Balkonda özel açık hava ayak banyosu bulunan yenilenmiş konuk odalarında dinlenebilir, çevredeki dağların huzurlu manzarasının keyfini çıkarabilirsin.
Naruko-Onsen İstasyonu'na sadece 6 dakikalık yürüme mesafesinde ve tarihi Onsen Tapınağı'na birkaç adım uzaklıkta bulunan kaplıca bölgesinin kalbini keşfedebilirsin.
Otelin efsanevi 90 yaşındaki büyük hanımefendisi tarafından servis edilen, taze dövülmüş mochi'nin tadını çıkarabilirsin. Tatlı kırmızı fasulye ve tuzlu ozoni çorbası da bulunuyor.
Galeri koridorları boyunca sergilenen 2.000'den fazla geleneksel el boyaması kokeshi bebeğiyle yerel kültüre kendini kaptırabilirsin.
Naruko Hotel, Japonya'nın Osaki kentinde bulunan ve imparatorluk misafirleri ile Helen Keller'ı ağırlamış olmasıyla bilinen tarihi mirasa sahip 3 yıldızlı bir oteldir. Otel, 15 kişiye kadar kapasiteli büyük bir özel kaplıca banyosuna ve dağ manzaralı geleneksel Japon tarzı odalara ev sahipliği yapmaktadır. Misafirler, 2.000'den fazla Naruko Kokeshi bebeğinden oluşan geniş bir koleksiyonu keşfedebilir ve yerel lezzetlerin sunulduğu kapsamlı bir açık büfenin tadını çıkarabilirler. Üst sınıf odalarda açık hava kaplıca ayak banyoları mevcuttur ve kükürtlü kaplıca suları renk değiştirebilmektedir. Otel, 1.700'den fazla değerlendirmeye dayanarak 8,3 puan almış olup, misafirler tarafından özellikle kahvaltı, deneyim ve hizmet konularında olumlu yorumlar almıştır.
Bu otel, gelenek ve konforu bir arada arayan gezginler ve çiftler için ideal, sakin ve tarihi bir sığınaktır. Tesis, Naruko-Onsen İstasyonu'na sadece üç dakikalık yürüme mesafesinde, oldukça elverişli bir konuma sahiptir. Konuklar, iyi stoklanmış bir hediyelik eşya dükkanı ve yerel kültürü yansıtan benzersiz Kokeshi bebek sergileri de dahil olmak üzere çeşitli olanakların keyfini çıkarabilirler. Personel, olağanüstü özenleri nedeniyle sürekli olarak yüksek övgü almakta olup, istiridye kızartması ve rosto biftek gibi kaliteli ürünler sunan akşam yemeği büfesi öne çıkan bir özelliktir. Eşsiz bir deneyim için, bazıları ayak banyosu gibi modern olanaklar sunan yeni bölümlerdeki Japon tarzı odalardan birini ayırtmayı düşünebilirsiniz.
Naruko Hotel ile olan mesafe
Naruko-Onsen:0.1 km
Shikama Town Nogyo Densho-Kan:27 km
Osaki:27.8 km
Kurihara City Sanctuary Center Tsukidate Hall (Insectarium):32 km
Narita International Airport:332.3 km
Hayır, Naruko Hotel havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Naruko Hotel evcil hayvan kabul etmemektedir.
Hayır, Naruko Hotel otopark hizmeti sunmamaktadır.
Naruko Hotel için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Naruko Hotel, 36 Narukonsenyumoto, Osaki, Miyagi, 989-6823, Osaki, Japonya adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.