


1 / 28
Yerel marketlere ve Matsuo Jingisukan restoranına ulaşmak için 5 dakikadan kısa bir süre yürümen yeterli.
Odandaki düz ekran televizyonlar üzerinden doğrudan YouTube gibi yayın servislerine erişebilirsin.
Lobi alanında ücretsiz ekmek ve kahve sunuluyor. Bu ikramlar ilk gelen misafirler için hazırlandığından sabahın erken saatlerinde tükenebilir.
Motosikletlerini veya bisikletlerini hava koşullarından korumak için binanın çıkıntısının altına ya da kullanılmayan restoran alanına bırakabilirsin.
Ek binadaki odalar daha az doğal ışık alabilir, daha küçük çalışma alanlarına sahip olabilir ve yatak başucunda elektrik prizi bulunmayabilir.
Binanın eski yapısı nedeniyle koridordaki hareketliliği ve yan odalardan gelen sesleri duyabilirsin.
Hotel Suehiro ile olan mesafe
Takikawa:0.4 km
Fukagawa:21.4 km
Yuzhno-Sakhalinsk (Homutovo):376 km
Hayır, Hotel Suehiro havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Hotel Suehiro evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Hotel Suehiro misafirler için Otopark sunmaktadır.
Hotel Suehiro için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Hotel Suehiro, Takikawa, Myojincho, 2 Chome−2−16 ホテルスエヒロ 1階, 073-0032, Takikawa, Japonya adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.