- Ücretsiz kablosuz internet
- Otopark
- Klima



1 / 99
Amerikan, İtalyan ve açık büfe tarzı lezzetlerin yer aldığı çeşitli bir sabah öğününün tadını çıkarabilirsin.
Otel girişinden sadece 300 metre yürüyerek en yakın plaj alanına ulaşabilirsin.
Yakındaki plajlara ulaşmak için merdivenleri ve dik yokuşları kullanman gerekecektir.
İngilizce, Yunanca ve İtalyanca dillerinde hizmet veren resepsiyon ekibine bölgeyle ilgili tavsiyeler için danışabilirsin.
Minibar, uydu televizyonu ve özel banyo ile donatılmış, iklim kontrollü odalarda dinlenebilirsin.
Deniz manzaralı açık hava terasına sahip otel restoranında yemek yiyebilirsin.
Otel binası daha eski bir yapıdadır ve bazı oda mobilyalarında yıpranma izleri görebilirsin.
Bu otel, ailelere, çiftlere ve uygun fiyatlı konaklama arayan gezginlere hitap eden çok yönlü bir şehir merkezidir. Saranda'daki merkezi konumu sayesinde plaja kolayca ulaşabilir ve şehir merkezine keyifli bir yürüyüş yapabilirsiniz. Tesis, seyahat edenler için önemli bir kolaylık olan ücretsiz otopark imkanı sunmaktadır. Konuklar, cana yakın ve yardımsever personeli ile lezzetli ve çeşitli kahvaltıyı sürekli olarak övmektedir. Gerçekten dinlendirici bir deneyim için balkonlu ve deniz manzaralı bir oda talep etmeyi düşünebilirsiniz.
Rruga Butrinti km 2,7, Saranda, 9703, Arnavutluk
Saranda plajlarına yakın konum
Otel girişinden sadece 300 metre yürüyerek en yakın plaj alanına ulaşabilirsin.
Rruga Butrinti km 2,7, Saranda, 9703, Arnavutluk
Hayır, Hotel Oskar havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Hotel Oskar evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Hotel Oskar misafirler için Otopark sunmaktadır.
Hotel Oskar için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Hotel Oskar, Rruga Butrinti km 2,7, 9703, Saranda, Arnavutluk adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.