
1 / 1
Tesise sadece 11 kilometre mesafede bulunan Cermis ve Lavazè Pass gibi önemli kayak merkezlerine kolayca ulaşabilirsin.
Sauna, jakuzi ve panoramik dağ manzaralı kış bahçesi sunan en üst kattaki spada günün yorgunluğunu atabilirsin.
Otelde özel otopark bulunmuyor, bu nedenle tesise kısa bir mesafedeki halka açık otopark alanlarını kullanman gerekiyor.
Düzenlenen yoga seanslarına katılabilir veya Val di Fiemme parkurlarını keşfetmek için doğrudan otelden elektrikli bisiklet kiralayabilirsin.
Ev yapımı tatlılar, İtalyan lezzetleri ve tofu çırpma veya smoothie kasesi gibi vegan seçeneklerin bulunduğu çeşitli bir kahvaltının tadını çıkarabilirsin.
Tesisleri özel olarak kullanabilmen için sağlıklı yaşam merkezine önceden rezervasyon yaptırman gerekiyor.
Odalar klima ile donatılmamış durumda, bu durum sıcak yaz aylarında konforunu etkileyebilir.
Hotel La Sorgente ile olan mesafe
Tesero:0.3 km
Treviso Airport:88.9 km
Hayır, Hotel La Sorgente havuz alanı sunmuyor.
Evet, Hotel La Sorgente'in oda tipine veya mevcudiyete bağlı olarak değişebilen bir evcil hayvan politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen otelle doğrudan iletişime geçin.
Hayır, Hotel La Sorgente otopark hizmeti sunmamaktadır.
Hotel La Sorgente için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Hotel La Sorgente, Via Benesin, 8, 38038, Tesero, İtalya adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.