


1 / 21
Otomatik giriş süreciyle sana sağlanan dijital kodları kullanarak tesise ve odana giriş yapabilirsin.
Otel girişinden yürüyerek yaklaşık 4 ila 5 dakika içinde merkezi Plaza Mayor meydanına ulaşabilirsin.
Tesiste 24 saat açık bir resepsiyon bulunmuyor, bu nedenle misafir desteği için uzaktan iletişim yöntemleri kullanılıyor.
Özel banyo, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleriyle donatılmış geniş ve klimalı odalarda dinlenebilirsin.
Geleneksel avlu alanlarına sahip bu restore edilmiş tarihi Kastilya evinin rustik mimarisini yakından görebilirsin.
Odaların ses yalıtımı sınırlı olduğundan koridorlardan veya yan odalardan gelen sesleri duyabilirsin.
Odalarındaki kişisel cihazlarını şarj edebileceğin elektrik prizi sayısı oldukça kısıtlı.
Hotel La Quinta de Santillán ile olan mesafe
Chinchón:0.4 km
The Castle Of Chinchón:0.4 km
Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport:41.4 km
Hayır, Hotel La Quinta de Santillán havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Hotel La Quinta de Santillán evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Hotel La Quinta de Santillán misafirler için Otopark sunmaktadır.
Hotel La Quinta de Santillán için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Hotel La Quinta de Santillán, Calle de la Cerca, 9, 28370, Chinchón, İspanya adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.