


1 / 6
Otelin küçük saunasında ve özel dinlenme alanında rahatla ve yenilen.
Orman manzaralı özel verandalı veya balkonlu belirli odalarda daha fazla konforu deneyimle. Bir odada jakuzili küvet de bulunuyor.
Küçük köpeğinle birlikte keyifli bir konaklama yaşa, otel standart odalarda evcil hayvanları ağırlıyor.
Texel çam ormanının kenarında, temiz deniz havası ve kuş sesleri eşliğinde huzurlu bir ortam keşfet. Canlı köye ve plaja dakikalar içinde ulaşabilirsin.
Sıcak, camla çevrili bir yemek alanında servis edilen taze yerel Texel peyniri, yumurta ve ekmek içeren zengin bir kahvaltının tadını çıkar.
Aydınlatılmış, kapalı ve kilitlenebilir bisiklet kulübesini kullan. Elektrikli bisikletler için şarj noktaları da mevcut, konaklaman boyunca güvenli depolama sağlıyor.
Hotel Het Uilenbos, De Koog'da Kuzey Denizi sınırındaki bir ormanın kıyısında yer alan 3 yıldızlı bir oteldir. Plaja 9 dakikalık yürüme mesafesinde ve National Park Duinen van Texel parkurlarına 1 km uzaklıktadır. Otel, bazıları teraslı olan evcil hayvan dostu konaklama birimleri sunmakta olup, özel bir odasında jakuzi ve özel balkon bulunmaktadır. Konuklar, zengin bir açık büfe kahvaltının ve şarj imkanlarına sahip kapalı bisiklet depolama alanının keyfini çıkarabilirler. Birçok odada duşakabin mevcuttur. Otel, 500'den fazla değerlendirmeye dayanarak 8,6 puanlık bir değerlendirme skoruna sahiptir.
Bu otel, yerel cazibe merkezlerine kolay erişim imkanı sunan sakin bir atmosfer arayan çiftler ve gezginler için ideal, samimi ve davetkar bir sığınaktır. Konumu sayesinde De Koog'un merkezine, mağazalara, restoranlara ve plaja kolayca yürüyerek ulaşım imkanı sunarken, bisiklet ve yürüyüş parkurlarına da doğrudan erişim sağlar. Otelin öne çıkan özelliği, taze meyve ve Texel yoğurdu gibi çok çeşitli seçenekler sunan harika ve zengin kahvaltı büfesidir. Misafirler, keyifli bir konaklama sağlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapan cana yakın ve özenli personeli sürekli olarak övmektedir. Evcil hayvanlarıyla seyahat edenler için doğrudan dışarıya erişim sağlayan teraslı bir oda rezervasyonu yapmayı düşünebilirsiniz.
Hotel Het Uilenbos ile olan mesafe
De Koog:0.6 km
Amsterdam Airport Schiphol:87.9 km
Hayır, Hotel Het Uilenbos havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Hotel Het Uilenbos evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Hotel Het Uilenbos misafirler için Otopark sunmaktadır.
Hotel Het Uilenbos, Boodtlaan 40, 1796BG, De Koog, Hollanda adresinde bulunuyor.
Hotel Het Uilenbos'e yakın çevrede şu popüler cazibe merkezleri bulunmaktadır: Marinemuseum Den Helder.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.