

1 / 2
Güzelce korunmuş 200 yıllık bir şehir evinde yer alan, nostaljik ve samimi bir atmosfer sunan, benzersiz karaktere sahip büyüleyici, aile işletmesi bir otelde konaklayabilirsin.
Tüylü dostların için sunulan köpek yatakları, mama kapları ve ikramlarla, otelin sevimli köpekleriyle birlikte hoş bir konaklamanın keyfini çıkarabilirsin.
Tarihi Holm Fischersiedlung bölgesini keşfedebilirsin. Sadece 3 dakikalık yürüme mesafesinde, pitoresk bir ortam sunuyor ve su sporları için Schlei koyuna kolayca ulaşabilirsin.
Davetkar ortak salonda veya kış bahçesinde dinlenebilir, diğer misafirlerle sosyalleşmek veya sakin bir anın tadını çıkarmak için konforlu bir alan bulabilirsin.
Uzun bir ortak masada servis edilen, bölgesel ürünler ve ev yapımı lezzetlerle hazırlanan lezzetli bir kahvaltının tadını çıkarabilir, misafirler arasında sıcak ve samimi bir atmosferin oluşmasına katkıda bulunabilirsin.
Bir keşif gününün ardından dinlenmek için mükemmel olan, bir köşk ve konforlu oturma alanları içeren, özenle düzenlenmiş bir bahçede rahatlayabilirsin.
Hotel Bed & Breakfast am Dom ile olan mesafe
Schleswig:0.5 km
Gottorf Castle:2 km
Hamburg Havalimanı:101.7 km
Hayır, Hotel Bed & Breakfast am Dom havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Hotel Bed & Breakfast am Dom evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Hotel Bed & Breakfast am Dom misafirler için Otopark sunmaktadır.
Hotel Bed & Breakfast am Dom, Töpferstraße 9, 24837, Schleswig, Almanya adresinde bulunuyor.
Hotel Bed & Breakfast am Dom'e yakın çevrede şu popüler cazibe merkezleri bulunmaktadır: Wikingermuseum Haithabu, Kieler Woche, Waldesruh, U 995 Submarine and Cenotaph, Lüneburg-Haus, Seehafen Kiel, Ostsee-Info-Center, Flensburger Weihnachtsmarkt.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.