


1 / 29
Keşif dolu bir günün ardından dinlenmek için huzurlu dış mekanlar sunan sakin bahçede veya davetkar terasta rahatlayabilirsin.
Tarihi şehir merkezini, Jever Kalesi'ni ve yerel restoranları 5 dakikalık yürüme mesafesinde keşfedebilir, bira fabrikasına ve Wallanlagen'a kolayca ulaşabilirsin.
Otelinin hemen önündeki geniş özel otoparkı kullanabilirsin, bu sayede araçlı misafirler için sorunsuz bir geliş ve gidiş sağlanıyor.
Bireysel olarak dekore edilmiş, kaliteli yataklara, çay/kahve yapma olanaklarına ve ücretsiz gözlük temizleme bezlerine sahip temiz odalarda dinlenebilirsin.
Karin ve Friedrich-W. Teute'nin samimi sıcaklığını ve özenli hizmetini deneyimle, her misafir için gerçekten samimi ve konforlu bir konaklama sağlıyorlar.
Hotel am Elisabethufer ile olan mesafe
Jever:0.1 km
Bremen Airport:83.5 km
Hayır, Hotel am Elisabethufer havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Hotel am Elisabethufer evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Hotel am Elisabethufer misafirler için Otopark, Engelli otoparkı sunmaktadır.
Hotel am Elisabethufer, Elisabethufer 9A, 26441, Jever, Almanya adresinde bulunuyor.
Hotel am Elisabethufer'e yakın çevrede şu popüler cazibe merkezleri bulunmaktadır: Hafen Carolinensiel, Klimahaus Bremerhaven, Küstenmuseum am Bontekai, Oceanis, Hafen Norddeich, Norddeich.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.