


1 / 34
Akdeniz ve Eski Şehir'in panoramik manzarasına sahip çatı terasında günün yorgunluğunu atabilirsin.
Otelin restoranında her gün sunulan İsrail kahvaltısının ve Akdeniz mutfağından lezzetlerin tadını çıkarabilirsin.
Otelin sınırlı sayıda park yeri bulunduğundan, yerini garanti altına almak için önceden rezervasyon yapman gerekir.
Otel girişinden Akka Marina'ya, Türk Çarşısı'na ve Haçlı Kalesi'ne beş dakika içinde yürüyerek ulaşabilirsin.
Orijinal taş duvarlar, tonozlu tavanlar ve el yapımı ahşap yataklarla özel olarak dekore edilmiş odalarda konaklamanın keyfini sürebilirsin.
Akka'nın tarihi surlarına doğrudan entegre edilmiş, Osmanlı döneminden kalma taş bir binada konaklayabilirsin.
Su ısıtıcısı bulunan bazı odalarda ücretsiz kahve, çay veya kupa eksik olabilir.
Akkotel-Boutique hotel ile olan mesafe
Acre:0.2 km
Acre:1.2 km
Lochamay Hageta'ot:4.8 km
Ahi Dakar:14 km
Clandestine Immigration And Naval:14 km
Elijah's Cave:14.1 km
Bahá'í Gardens:14.1 km
Haifa Cable Car:14.2 km
Shrine Of The Bab:14.4 km
Universal House Of Justice:14.7 km
Rosh Hanikra Grottoes:19.3 km
Ben Gurion Airport:103.6 km
Hayır, Akkotel-Boutique hotel havuz alanı sunmuyor.
Hayır, Akkotel-Boutique hotel evcil hayvan kabul etmemektedir.
Evet, Akkotel-Boutique hotel misafirler için Otopark, Engelli otoparkı sunmaktadır.
Akkotel-Boutique hotel için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.
Akkotel-Boutique hotel, Salah ad Din St 1, 24112, Acre, İsrail adresinde bulunuyor.
Rezervasyon sitelerinden aldığımız fiyatlar ve müsaitlik durumları sürekli olarak değişir. Bu nedenle, rezervasyon sitesine gittiğinizde, trivago'da gördüğünüz teklifin aynısını her zaman bulamayabilirsiniz.