Birden çok siteden otel fiyatları karşılaştırılıyor

The Cappadocia Hotel (Ürgüp, Türkiye)

The Cappadocia Hotel (Ürgüp, Türkiye)

The Cappadocia Hotel hakkında

Peri bacaları, yeraltı şehirleri ve eski uygarlıkların görkemli kalıntıları ile çevrili olan the Cappadocia Hotel Ürgüp’e hakim Esbelli Mahallesinde konumlanmıştır. Binlerce yıldır birçok farklı medeniyete ev sahipliği yapmış olan Ürgüp, Güzel Atlar Ülkesi olarak da bilinen Kapadokya'nın ilk yerleşim bölgelerinden ve en önemli ilçelerinden birisidir. Yerleşim tarihi Paleolitik Çağa uzanmakla birlikte, Kapadokya Hıristiyanlığın ilk doğduğu yer olarak bilinmektedir. Geçmişte İpek Yolu'nun önde gelen kesişme noktalarından biri olan Kapadokya, günümüzde doğa ile tarihin bütünleştiği bir yerdir. Erciyes, Hasandağı ve Güllüdağ’ın püskürttüğü tüf ve lavların yağmur ve rüzgâr erozyonları tarafından aşındırılması sonucu oluşan ve ‘Peri bacaları’ olarak bilinen ilginç kaya oluşumlarının muhteşem örneklerini barındırmasının yanı sıra, Kapadokya dünyanın en büyük açık hava müzesi olan Göreme Açık Hava Müzesi'ne de ev sahipliği yapmaktadır. Doğal ve kültürel çeşitliliği nedeniyle, Kapadokya 1985 yılından beri UNESCO Dünya Doğal ve Kültürel Mirası Listesi'nde yer almaktadır. Burada sıcak hava balonu turları, doğa yürüyüşü, bisiklet sürme ve binicilik gibi pek çok aktivitenin tadını çıkarabilirsiniz. Tamamen kayadan oyma olan ve geleneksel bir şekilde tasarlanmış teraslı odalarımız 30 m2 ile 60 m2 arasında değişen genişliğe sahip olup, her odamız kendine özgü tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. The Cappadocia Hotel’de peri bacalarının muhteşem manzarasına hakim, kapalı oturma alanı ve terası olan bir restoran bulunmaktadır. Teraslarımızdan gün batışını izleyerek de Kapadokyadan ayrı bir keyif alacaksınız. Misafirimiz olun ve yüzlerce yıllık antik mağara ve taş evlerin, peribacalarının ve diğer tarihi yapıların bu ikonik manzarasının tadını çıkarın. Sizi otelimizde ağırlamayı istekle bekliyoruz… ODALAR / KONAKLAMA Tamamen kayadan oyma odalarımız, peri bacaları ve mağara yerleşimlerinin muhteşem manzarasına hakim güneş gören teraslara sahiptir. Odalar binlerce yıllık bu ihtişama uyum sağlaması amacıyla geleneksel olarak tasarlanmıştır. 25 m2 ile 40 m2 arasında değişen genişlikleri ile her oda kendine özgü tasarımı ile dikkat çekmekte ve yeni misafirlerini beklemektedir. KAHVALTI The Cappadocia Hotel'de kahvaltı açık büfede ve Türk usulü sunulur. Kahvaltıda mutfağımızda hazırlanmış poğaça, açma, börekler, doğal un kullanılarak özel olarak pişirilen ekmekler,doğal reçeller,süt ürünleri ve tahıllı kahvaltılıklar yer alır. Yaz boyunca kahvaltıyı muhteşem manzaralı Teras’ta, açık havada yapmak da mümkündür.

En İyi Özellikler

  • Lobide Wi-Fi
  • Ücretsiz kablosuz internet
  • Havuz(Kullanım dışı)
  • Spa(Kullanım dışı)
  • Otopark
  • Evcil hayvan kabul edilir
  • Klima(Kullanım dışı)
  • Restoran
  • Otel Barı
  • Spor Salonu(Kullanım dışı)

Tüm özellikler

Konaklama yerinin özellikleri
  1. Hızlı Check-in / Check-out
  2. Otopark
  3. Teras
  4. Bagaj Servisi
Çocuklar için
  1. Çocuk Karyolası
  2. Çocuk Bakımı
Oda özellikleri
  1. Balkon
  2. Şömine
  3. Duş
  4. Ütü Masası
Otel özellikleri
  1. LGBTQ+ dostu
  2. Sadece yetişkinler için
Yiyecek ve İçecekler
  1. Helal yemek
Otel teması
  1. ekoloji dostu otel
  2. Butik otel
ENGELLİLERE YÖNELİK ÖZELLİKLER
  1. Engellilere uygun banyo
  2. Engelli otoparkı

Giriş / Çıkış

  1. Giriş: 14:00
  2. Çıkış: 12:00

İletişim

Esbelli Mah.Esbelli Sk.No:6 , 50400 , Ürgüp , Türkiye
Telefon: +90 3843412005 | Faks: +90 3843412008 | 

The Cappadocia Hotel ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

  • The Cappadocia Hotel'de bir havuz alanı var mı?

    Hayır, The Cappadocia Hotel havuz alanı sunmuyor.

  • The Cappadocia Hotel'de evcil hayvanlara izin veriliyor mu?

    Evet, The Cappadocia Hotel'in oda tipine veya mevcudiyete bağlı olarak değişebilen bir evcil hayvan politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen otelle doğrudan iletişime geçin.

  • The Cappadocia Hotel'de otopark mevcut mu?

    Evet, The Cappadocia Hotel misafirler için Otopark, Engelli otoparkı sunmaktadır.

  • The Cappadocia Hotel'de giriş ve çıkış saatleri ne zaman?

    The Cappadocia Hotel için giriş işlemleri şu saatten itibaren yapılabilir: . Çıkış işlemleri ise saat itibarıyla tamamlanmış olmalıdır.

  • The Cappadocia Hotel nerede bulunuyor?

    The Cappadocia Hotel, Esbelli Mah.Esbelli Sk.No:6, 50400, Ürgüp, Türkiye adresinde bulunuyor.